ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ο επισκέπτης – πελάτης έχει την δυνατότητα να εξοφλήσει την παραγγελία του με τους εξής τρόπους:

α) Με αντικαταβολή, καταβάλλοντας το τίμημα στην courier κατά την παραλαβή του προϊόντος.

β) Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, ο χρήστης του “Sportado.gr” έχει την δυνατότητα να καταβάλει το τίμημα με οποιαδήποτε κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover μέσω της Alpha Bank καθώς και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

γ) Με Τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς, και αποστέλλοντας στο [email protected] την απόδειξη κατάθεσης.

Τράπεζα Πειραιώς: 55280 82914 261 / GR8601725280005528082914261
Εθνική Τράπεζα: 385/401217-87 / GR4801103850000038540121787
Alpha Bank: GR8501408990899002002001440

Όνομα Δικαιούχου: Δήμητρα Μέξη  Μπούλκου

Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την ημερομηνία που καταχωρήσατε την παραγγελία σας θα προχωρήσουμε σε ακύρωση και θα σας ενημερώσουμε με email. Τα προϊόντα της παραγγελία σας δεν δεσμεύονται πάρα μόνο όταν γίνει η εξόφληση τους. Υπεύθυνος για την ορθότητα της διαδικασίας πληρωμής, αλλά και τυχόν εξόδων, όπως μεταφορά χρημάτων από άλλη τράπεζα, είναι αποκλειστικά ο πελάτης. Τα προϊόντα της παραγγελία σας δεν δεσμεύονται πάρα μόνο όταν γίνει η εξόφληση τους.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το “Sportado.gr” δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων και των στοιχείων των οικονομικών συναλλαγών που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του “Sportado.gr” και έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα του ή του παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο (πχ. τηλεφωνικά). Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αρχειοθετούνται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό. Επιπλέον το “Sportado.gr” στα πλαίσια της κατάρτισης της σύμβασης σας ενημερώνει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με την συλλογή ή γνωστοποίηση των στοιχείων της πιστωτικής, καθώς ο χρήστης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μεταφέρεται σε αντίστοιχη σελίδα της οικείας τράπεζας όπου συμπληρώνει τα στοιχεία της κάρτας και ελέγχεται εκεί η εγκυρότητα των στοιχειών.

Το “Sportado.gr” επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο “Sportado.gr” και να έχουν εν γένει πρόσβαση σε αυτά. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το “Sportado.gr” θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το “Sportado.gr” θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το 2754400162 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Η αλλαγή ή η διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω της σελίδας εγγραφής του “Sportado.gr”.

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό προκειμένου να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης σας στην ιστοσελίδα μας εξαρτάται και από εσάς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Το “Sportado.gr” αποστέλλει τα προϊόντα με την ΕΛ.ΤΑ. Courier ή τη Γενική Ταχυδρομική, με χρονικό όριο παράδοσης από 1 εώς 3 εργάσιμες ημέρες, υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι την ημερομηνία παραγγελίας.

Η κυριότητα του προϊόντος μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση. Ενδεχομένως να χρειαστούν κάποιες συμπληρωματικές πληροφορίες για την επικύρωση της παραγγελίας σας, συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας ενημερώνουμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας ενεργή και κατοχυρωμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό τηλεφώνου (κινητό, εργασίας ή οικίας) για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε οποιαδήποτε στιγμή.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό όγκο και βάρος των προϊόντων που θα επιλέξετε και τον τόπο παράδοσης. Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται είναι ενδεικτικές. Το “Sportado.gr” θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός των εργασίμων ημερών που αναγράφονται ως χρόνος παράδοσης.

Σας πληροφορούμε ότι μια καθυστέρηση 48 ωρών είναι απόλυτα αναμενόμενη όσον αφορά στην παράδοση της παραγγελίας, διότι για λόγους ασφαλείας, όλες οι παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας αποτελούν αντικείμενο εξακρίβωσης εκ μέρους του “Sportado.gr”.

Το “Sportado.gr” δεν θα μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματος σας εκ μέρους του μεταφορέα. Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, αρχικά το “Sportado.gr” πραγματοποιεί έλεγχο προς τον μεταφορέα, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει κατά μέγιστο ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα. Μετά την άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας των 15 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται, οπότε σε περίπτωση που έχετε πληρώσει το τίμημα με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, σας επιστρέφετε το τίμημα εντός το αργότερο 10 ημερών από την παρέλευση της άνω προθεσμίας. Ο τρόπος επιστροφής του τιμήματος θα καθορισθεί με προσωπική επικοινωνία με εσάς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικώς, αφού πρωτίστως πραγματοποιηθεί η αναγκαία έγγραφη ταυτοποίηση των στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, η κατά τα ανωτέρω ακύρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να θεμελιώσει οποιαδήποτε ευθύνη του “Sportado.gr”.

 

ΤΙΜΗ & ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ – Φ.Π.Α.

Οι δαπάνες μεταφοράς, για προϊόντα ως τρία (3) κιλά, ανέρχονται στο ποσό των 3,90 Ευρώ για παραγγελίες εντός Ελλάδας και μέχρι του συνολικού ποσού παραγγελίας 39 €, ενώ για παραγγελίες πάνω από 39 € (έως τρία (3) κιλά) το κόστος μεταφοράς είναι δωρεάν. Οι δαπάνες μεταφοράς δύνανται να μεταβληθούν λόγω ειδικών συνθηκών (υπέρβαρο, ογκώδες δέμα, κ.ο.κ.) και οριστικοποιούνται με την έγκριση του πελάτη/χρήστη. Οι τιμές των προϊόντων ενσωματώνουν τον εκάστοτε ισχύοντα Φ.Π.Α. Σε περίπτωση χονδρικής πώλησης γίνεται αντίστοιχα επιμερισμός του ΦΠΑ των μεταφορικών ενώ το κόστος υπολογίζεται με βάση τον όγκο και τον βάρος των πωληθέντων ειδών. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την υποχρέωση ενημέρωσης του πελάτη/χρήστη για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του πριν την οριστικοποίησης της στην ειδική ενότητα  ¨Το καλάθι μου¨. Δηλώνεται ότι όλες οι χρεώσεις που αναφέρονται στη ενότητα ¨Το καλάθι μου ¨είναι τελικές χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση εκτός από ειδικές απαιτήσεις που θα γνωστοποιήσει ο πελάτης στα σχόλια της παραγγελίας του ή τηλεφωνικά στο εξουσιοδοτημένο προσωπικό (π.χ. τυπώματα, ειδική μεταχείριση του προϊόντος, χρήση διαφορετικής εταιρεία μεταφορών κ.τ.λ.). Σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής κάρτας ο χρήστης/αγοραστής δεν επιβαρύνεται με καμία επιπλέον χρέωση για την συναλλαγή αυτή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 15 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή του (άλλο μέγεθος, άλλο προϊόν) ή επιστροφή χρημάτων. Τονίζουμε ότι ημερομηνία αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος θεωρείται αυτή που αναγράφεται από τον courier στην απόδειξη παραλαβής, για τον έλεγχο του εμπροθέσμου. Συνεργαζόμενες μεταφορικές είναι τα ΕΛ.ΤΑ. Courier και η Γενική Ταχυδρομική.

  • Για επιστροφές εντός Ελλάδας (όπως στην περίπτωση αλλαγής) επιβαρύνεστε για μεταφορικά, με το ποσό των 4,90€.
  • Για αγορές πάνω από 50,00 € η πρώτη αλλαγή γίνεται δωρεάν, για κάτω από 50,00€ η πρώτη αλλαγή χρεώνεται 3,90€. Για κάθε επόμενη αλλαγή που αφορά την ίδια παραγγελία, υπάρχει χρέωση 4,90€ κάθε νέα αποστολή.
  • Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή.
  • Τα παραπάνω δεν ισχύουν για ογκώδη προϊόντα και σε αυτά που υπερβαίνουν τα τρία (3) κιλά, για τα οποία θα γίνετε αλλαγή ή επιστροφή κατόπιν συνεννόησης.

Σε κάθε περίπτωση τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Αυτό σημαίνει:

  • Να μην έχουν φθορές και οι συσκευασίες τους να είναι αυτές που κανονικά συνοδεύουν το προϊόν
  • Να είναι σε άριστη κατάσταση με την εργοστασιακή τους συσκευασία (κουτί ή ζελατίνα)
  • Να συνοδεύονται με όλα τα έγγραφα με τα οποία παραδόθηκε το προϊόν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κ.ο.κ).

Αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, μπορείτε ελεύθερα να το απoστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης των πελατών μας. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ

 Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, στο δελτίο παράδοσης και υπό μορφή χειρόγραφων παρατηρήσεων μετά υπογραφής, οποιαδήποτε ανωμαλία σχετική με τυχόν ελαττώματα ή την ποσότητα των προϊόντων. Οφείλετε επίσης να μας ενημερώσετε μέσω μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ([email protected]) για αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο εντός 14 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει το «Sportado.gr» από κάθε ευθύνη προς τον πελάτη, με αποτέλεσμα να λογίζεται ότι αποδέχεσθε τα προϊόντα ως έχουν κατά την παράδοσή τους και να μην μπορεί να γίνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή τους.

Αν τηρηθούν τα ανωτέρω και εφόσον τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, θα πρέπει να τα αποστείλετε εντός το αργότερο 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση:

SPORTADO

Ιερολοχιτών 1

21300 Κρανίδι

ΤΗΛ. 2754 400 162

Η επιστροφή των προϊόντων δεν θα γίνει δεκτή παρά μόνον για προϊόντα που είναι ελαττωματικά και βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με την αρχική τους συσκευασία και τις αρχικές σημάνσεις επί των προϊόντων. Σας ενημερώνουμε ότι ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπο μας φωτογραφίες λόγω αναμενόμενων διαφοροποιήσεων κατά την λήψη και ανάρτηση των φωτογραφιών. Τα έξοδα αποστολής σε περίπτωση ελαττώματος των προϊόντων επιβαρύνουν εμάς. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεστε εσείς με τα έξοδα αποστολής.

Σε περίπτωση που κατόπιν της παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μας και εφόσον διαπιστωθεί η ελαττωματικότητά τους και από εμάς, θα επικοινωνήσουμε εντός 15 ημερών με εσάς ώστε να μας δηλώσετε ενυπόγραφα (με email ή fax) αν επιθυμείτε είτε εφόσον έχετε ήδη καταβάλει το τίμημα, την επιστροφή του τιμήματος και τον τρόπο επιστροφής του, είτε την αντικατάσταση των ελαττωματικών προϊόντων με ίδια προϊόντα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα, ή με ίσης αξίας προϊόντα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρισθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο [email protected]. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται, εφόσον το e-mail ή το fax ληφθούν από εμάς σε εργάσιμες ημέρες το αργότερο μέχρι τις 14:00 και το αργότερο μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Το “Sportado.gr” δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα του “Sportado.gr” ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.