ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας.

Η ατομική επιχείρηση Δήμητρα Μέξη Μπούλκου, με Έδρα το Κρανίδι Αργολίδας, με Α.Φ.Μ. 108383852 Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου και Αρ. ΓΕΜΗ 030122313000, παρέχει στους επισκέπτες/χρήστες του δικτυακού τόπου www.sportado.gr υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, σύμφωνα με τις διατάξεις της νομοθεσίας (Π.Δ. 131/2003) και του κοινοτικού δικαίου. 

Το παρόν περιγράφει την πολιτική της “Sportado.gr” σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει από τους επισκέπτες των σελίδων της (εφεξής “χρήστες”).

ΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ

α. Τήρηση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες της “Sportado.gr” και κατά την περίπτωση παραγγελίας προϊόντων από την εταιρία μας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι αντίστοιχες υπηρεσίες για λογαριασμό σας για την αντίστοιχη αγοραπωλησία των προϊόντων αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

Διευκρινίζεται ότι η “Sportado.gr” δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων των επισκεπτών της. Ως εκ τούτου, τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που εμφανίζονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της “Sportado.gr” προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και συνδιαλλαγής και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η “Sportado.gr” ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και στοχεύει στην καλύτερη εφαρμογή της ορθής πρακτικής σε ότι αφορά το Internet. Οι χρήστες του παρόντος ιστότοπου, αποδέχεσθε ότι όποιες πληροφορίες παρέχετε κατά την χρήση του, τις παρέχετε εκούσια και αφού έχετε αναγνώσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων του “Sportado.gr”. Η παροχή των ζητούμενων πληροφοριών είναι απαραίτητη τόσο για την ορθή και εμπρόθεσμη εκτέλεση της παραγγελίας σας όσο για την μέγιστη δυνατή προστασία των συναλλαγών μέσω του “Sportado.gr”. Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η οικονομική συναλλαγή ή είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία της “Sportado.gr” και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σας σχέσης με την “Sportado.gr”. Όταν πρόκειται για στοιχεία ατόμων που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί σε κάποια υπηρεσία ή δεν έχουν πραγματοποιήσει κάποια συναλλαγή με την εταιρία μας, αλλά έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς σε άλλες on-line δραστηριότητες (π.χ. σε διαγωνισμούς), τα στοιχεία τους διατηρούνται για όσο χρόνο απαιτείται για τη διασφάλιση της ορθής εκτέλεσης της συγκεκριμένης δραστηριότητας.
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στην “Sportado.gr” χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνδεδεμένες ή συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης ή για στατιστικούς λόγους. Αποδέκτες στοιχείων του αρχείου, δύνανται να είναι εταιρίες που ενδεχομένως μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται επίσης στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματος τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.

β. Χρήση cookies

Κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε επίσκεψής σας στο site της “Sportado.gr”, οι σελίδες τις οποίες βλέπετε, μαζί με τα cookies που τυχόν περιέχουν “φορτώνονται” στον Υπολογιστή σας. Τα cookies καταγράφουν μόνο τις περιοχές του site που ο εν λόγω υπολογιστής έχει επισκεφθεί και για πόσο χρονικό διάστημα.
Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ρυθμίσει τον υπολογιστή του ώστε να αποδέχεται την ύπαρξη των cookies, να ειδοποιείται όταν εκδίδεται ένα cookie, ή να απορρίπτει την εγκατάσταση των cookies.
Σε περίπτωση που δεν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας να απορρίπτει τα cookies, μπορείτε να περιηγηθείτε στο site της “Sportado.gr” ανώνυμα, μέχρι τη στιγμή που θα εγγραφείτε σε κάποια από τις υπηρεσίες της ή παραγγείλετε κάποιο προϊόν.

γ. Παροχή πληροφοριών

Το “Sportado.gr” σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους χρήστες του ιστότοπού μας, να μας παρέχουν πληροφορίες για τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν email στο [email protected]
Κάθε εκτέλεση παραγγελίας και παράδοση των προϊόντων απαιτεί αναγκαία την συλλογή προσωπικών στοιχείων. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο υπεύθυνο τμήμα του “Sportado.gr”. Η εκ μέρους σας προσκόμιση και επίδειξη των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το “Sportado.gr” για τους ανωτέρω λόγους. Ως εκ τούτου, η εκ μέρους σας παραγγελία προϊόντων μέσω του “Sportado.gr” και η αποδοχή της συναλλαγής αυτής, σημαίνει την εκ μέρους σας αποδοχή για την λήψη και επεξεργασία για τους ανωτέρω λόγους και εντός των ανωτέρω πλαισίων από το “Sportado.gr” προσωπικών δεδομένων που παρέχετε.
Κατά καιρούς θα σας παρέχουμε πληροφορίες για άλλες υπηρεσίες και προϊόντα της “Sportado.gr” στις οποίες μπορείτε να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε.

δ. Χρήστες κάτω των 18

Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων σε κάθε περίπτωση δήλωσης προσωπικών στοιχείων στο website της “Sportado.gr”.